Hoe werkt Chef Ali?

Wat zit er in een maaltijdzak?

In de Chef Ali maaltijdzak zitten alle ingrediënten die je nodig hebt om super heerlijke gerechten te bereiden. Dit is inclusief onze makkelijk te volgen stap-voor-stap receptenkaart. Elk gerecht dat je kiest is apart verpakt in een handige milieuvriendelijke bruine zak. Kies zo veel gerechten als je maar wilt.

Hoe werkt het?

Bij Chef Ali is bestellen simpel. Wij werken niet met een abonnement. Je selecteert de gerechten die jij wilt bestellen voor 2 of 4 personen en rekent af met iDeal. Wij maken je order klaar en verzenden deze naar je toe. Je ontvangt een email-bevestiging en nader bericht met jouw leverdag en bezorgtijd. 

Bestel je voor donderdag 12:00 dan ontvang je de order op de dinsdag daarop. 

Wat gebeurt er na mijn bestelling? Krijg ik een orderbevestiging?

Direct na het bestellen krijg je van ons een email met een orderbevestiging en je gegevens. Hierin staan alle gegevens over je bestelling.

Zijn alle producten Halal?

Wij werken uitsluitend met Halal producten. Samen met onze huisslager en certificeerders bewaken wij de halalwaardigheid door dit kleinschalig te houden. Het beheer en de controle is in eigen hand. 

Hoelang zijn de producten houdbaar?

Op alle producten van Chef Ali staat een houdbaarheidsdatum. Onze vis en vleesproducten worden gasverpakt of skin-sealed. Door deze manier van verpakken blijft het product langer vers. Dit kan oplopen tot wel 7 tot 12 dagen. Wel adviseren wij om het vlees en vis het liefst in de vriezer te bewaren als je niet gelijk gaat koken. Onze groenten en fruit worden gekoeld ingepakt en vervoerd en kunnen makkelijk een week mee.

Op welke dag leveren jullie de box, en moet ik de hele dag thuis blijven om de box te ontvangen?

Wij leveren elke zondag binnen de randstad en elke maandag voor orders buiten de randstad. Wel moet je order op woensdag voor 12:00 binnen zijn bij Chef Ali. Ruim van tevoren zul je van Post NL een bericht krijgen met het tijdstip waarop jouw maaltijden worden geleverd. Zo hoef je niet de hele dag te wachten op je order. Ben je niet thuis? Dan leveren wij de box af bij de buren of zetten deze op de trap. Het is handig om dit even van te voren af te stemmen met de buren. Let wel op dat de producten in de box zo snel mogelijk de koeling in moeten om de versheid te bewaren.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

Wat als ik niet thuis ben?

Als onze bezorger niemand thuis aantreft dan geven wij je box af bij de buren of leggen deze op de trap.

Wat kost een maaltijd van Chef Ali?

Elk gerecht heeft een aparte prijs, deze staan vermeld bij het soort gerecht dat je kiest. Wij bieden vegetarische gerechten aan naast vlees en vis gerechten. 

Hoe kan ik betalen?

Bij Chef Ali betaal je direct met iDeal, zonder abonnement. Met iDeal kan je vertrouwd en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

Hoe bereik ik de klantenservice?

Onze klantenservice is bereikbaar via de mail: klantenservice@chefali.nl.