Over ons

Maak kennis met Aissa, Brahim. De twee foodliefhebbers uit het bedrijfsleven hebben besloten om hun passie voor eten te delen. Het idee ontstond nadat Aissa een willekeurige maaltijdbox had besteld en de gerechten flauw vond. Ook het vlees kon hij niet eten omdat dit niet halal was.

Al snel was het idee om een maaltijdbox te beginnen die er voor iedereen is. Biologisch, exotisch en smaakvol zijn de essentie. Net als Aissa bakken Brahim en Redouan er niks van. Mounir Toub, bekend van 24 Kitchen, voegde zich toe aan het team. Hij ontwikkelt de recepten uit de Wereldkeuken.

In mei 2016 is Chef Ali officieel geboren. Vanuit de stadboerderij in Amsterdam Osdorp zorgt Chef Ali ervoor dat jij van onze zelfverbouwde en biologische groenten, fruit en kruiden kan genieten. Jan van As en Slagerij Kaddour zorgen voor de lekkerste en duurzaam gevangen vis en scharrelvlees vrij van e-nummer en zonder kleurstoffen. Chef Ali levert nu door heel Nederland en onze kookvrienden komen uit alle uithoeken van het land.

Onze missie 

Chef Ali stimuleert om gezond en gevarieerd te eten. Een kleurrijke maaltijdbox voor iedereen die écht smaakvol wil eten. Zonder toegevoegde e-nummers en kleurstoffen bereid jij thuis de makkelijkste en lekkerste maaltijd op tafel. De Wereldkeuken eenvoudig in jouw huis. Laat jij de chef in je los?

Kook met liefde en geniet!
Culinaire groet van het Chef Ali Team