Chef Mounir Toub heeft van jongs af aan het koken met liefde van huis uit meegekregen. Mounir is meester in de Arabische en Mediterrane keuken en weet fijne smaken uit alle windstreken op een meesterlijke wijze te combineren. Het resultaat daarvan is een Chef Ali gerecht: Spannend, smaakvol, nieuw en fris.

Voor Chef Ali maakt Chef Toub wekelijks de lekkerste gerechten uit alle wereldkeukens. Koken is passie, kleuren en smaken. Met liefde en zorgvuldigheid plukt hij alle smaken bij elkaar vanuit alle uithoeken van de wereld en giet deze in een gemakkelijk te volgen easy-step receptkaart. Binnen 30 minuten zet jij de lekkerste gerechten op tafel.

Chef Ali staat voor heerlijk en smaakvol eten met de beste ingrediënten en halal vlees. Wij combineren smaken uit de Arabische, Oosterse, Mediterrane en Franse keuken met een eigen twist. Is het gezond, smaakvol, met liefde bereid en kan je ervan genieten? Dan is het Chef Ali!

Chef Toub is bekend van TV waaronder programma’s zoals Grenzeloos koken op 24 Kitchen en Kitchen Impossible op Net 5. Daarnaast is Mounir ook auteur van het kookboek ”Mijn Arabische Keuken”.